Ejendommen | A/B Falcken

A/B Falcken

Ejendommen

Beboerlokale
På hjørnet af Lundtoftegade og Hillerødgade har foreningen et beboerlokale. Beboerlokalet er udstyret med køkken og køleskab, sofagruppe med en fladskærm (ikke kabel TV) og et stort bord med plads til ca. 18 mennesker.

Det er muligt at låne beboerlokalet til et arrangement. Dog er lokalet ikke velegnet til fest, da man ikke må larme efter kl. 22 af hensyn til beboerne i opgangen.
Husk at booke min. 14 dage før du skal bruge lokalet. Læs mere om regler for lån af lokalet under “Dokumenter” og se hvem du skal kontakte på opslag i opgangene.

Det er også muligt at låne stole og borde placeret i kælderen uden for beboerlokalet.

Cykelkælder
Der er tre cykelkældre i foreningen. En i kældergennemgangen i Lundtoftegade, en på Hillerødgade mellem nr. 26 og 28 og en på hjørnet af Hillerødgade og Asminderødgade.

Hver beboer har ret til at have én cykel i kælderen. Cykler, der ikke anvendes til daglig, skal ikke være i kælderen. Der vil efter behov blive renset ud i cykelkælderen med mærkning af cykler.

Ladcykler kan ikke komme i cykelkældre eller gården, men kan låses fast til stativer på hjørnet af Hillerødgade og Asminderødgade.

Barnevogne og klapvognsrum
I gennemgangen ud til Asminderødgade er der et aflåst rum til barne- og klapvogne. På grund af brandsikkerhed må der ikke stå barnevogne i opgangene.

Barnevogne, der ikke bruges regelmæssigt, skal ikke være i kælderen. Der vil efter behov blive renset ud i barnevognskælderen. Kontakt bestyrelsen ved behov for en plads i rummet.

Gård
A/B Falcken deler gård med en håndfuld andre andels- og ejerforeninger. I gårdens Facebook-gruppe kan du mødes virtuelt med andre brugere af gården.

Gården bestyres af et gårdlaug hvor bestyrelsen er repræsenteret (se af hvem på opslag i opgangene). Gården holdes af en ekstern vicevært, som evt. kan kontaktes gennem gårdlauget.

Der er legeplads og fælles legetøj for børn. Alle der bruger gården kan anvende legetøjet og legepladsen. Det betyder også, at hvis du sætter ting i gården så må de bruges af alle.

Foreningen har købt tre Weber griller som man kan bruge. Hvis grillen ikke står fremme kan den findes i cykelkælderen under Lundtoftegade 80. Husk at rengøre den efter brug!

Vaskeri
I kælderen i Asminderødgade finder du fællesvaskeriet med to
vaskemaskiner og en tørretumbler. Det er muligt at booke vasketider i
totimers intervaller fra kl. 7 til 21. Det koster 15 kr. pr. vask
(uanset program) og 10 kr. pr. brug af tørretumbler. Der kan betales med
MobilePay og du skal selv medbringe vaskemiddel. Se regler og
vejledning på opslag i vaskeriet.

Tørrelofter
Der er et tørreloft over hver enkelt køkkentrappe, de ligger for enden af loftet. Det er også muligt at benytte stativerne i hele gården.

Arbejdsrum
Vi har et arbejdsrum i kælderen under Lundtoftegade. Adgang sker via kældertrappen og Lundtoftegade.

Parkering
Ydre Nørrebro er parkeringsbetalingszone. Der kan købes lånebils- eller beboerlicens til parkering via kommunens hjemmeside: www.kk.dk/parkering.
I skrivende stund er der stadig fri parkering i Nordvest (på den anden side af S-banen), og gratis parkering i op til to timer samt i visse tidsrum i Frederiksberg Kommune (som dækker en del af Hillerødgade på den anden side af Lundtoftegade).

Vedligeholdelse
Ejendommen blev gennemgået af Gaihede rådgivende ingeniører og arkitekter i 2014. På baggrund af deres gennemgang blev der udarbejdet en vedligeholdelsesplan, som bl.a. dannede baggrund for, at ejendommen i 2020 fik nyt tag og nye vinduer og facaden blev renoveret. De væsentligste punkter fra vedligeholdelsesplanen fra 2014 er dermed blevet håndteret, og der er derfor i 2022 udarbejdet en ny vedligeholdelsesplan for de kommende år. Vedligeholdelsesplaner er tilgængelige for beboere under Dokumenter.